SPAGHETTATA

SPAGHETTATA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spaghettata. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2022 om 19:45 The pasta were nice, delivery also good. Wish there was more vegetarian choice though
1 jun 2022 om 21:27 Lekker en vers bereid - zo goed als altijd! Heerlijk, een zaak met een stabiel kwaliteitsniveau!
26 mei 2022 om 23:15 Eten was weer heerlijk.
24 apr 2022 om 23:17 Super lekker!! Authentiek Italiaans!
1 apr 2022 om 21:57 Eten is heerlijk, maar het bezorgen duurt altijd veeeel langer dan er wordt gezegd. Heb hier nu zeker 5 keer besteld; vandaag zelfs om 17:15 besteld, voor 18:00 en dan nog is het er pas om 18:45. Zo irritant!
11 mrt 2022 om 0:05 De burrata was zoooo koud. Het koelde mijn hele pizza af. Dat was jammer. Bezorging prima. Jammer dat ik geen fooi kon geven via de aankoop, want ik had geen cash in huis voor de bezorger!
10 mrt 2022 om 22:21 Helaas 3x mijn tiramisu niet ontvangen. Ik nam telefonisch contact op waarbij er werd aangegeven dat ik het zelf moest regelen met Thuisbezorgd aangezien ze geen koeriers hebben. Slechte zaak, jammer om dit zo te moeten ervaren!
2 feb 2022 om 20:25 Prima pizza, maar mag nog wel wat warmer!
2 feb 2022 om 19:29 Goede kwaliteit eten en superaardige bezorger!
28 jan 2022 om 22:01 Duurde ruim 2 uur voordat de bestelling werd bezorgd. Na anderhalf uur belde ik het restaurant om te vragen naar de status, en werd hierbij zeer kortaf en onaardig te woord gestaan, voor zover ik daadwerkelijk te woord gestaan werd.
25 jan 2022 om 21:01 Ik bestel en eet er echt graag, het is natuurlijk vaak niet zo warm bij thuis bezorgd maar dit keer was het echt koud ondanks dat ik op 5-10 min afstand woon - zowel de pasta als de pizza; voor een schamele 50€ toch echt niet zo mooi meegenomen.
13 jan 2022 om 21:35 Duurde even voordat het werd bezorgd maar dat wist ik van tevoren. Pizza’s waren helaas ook koud, dat was wel echt vervelend